Menu ☰ Home Waterpolo Nieuws Lid Worden Contact

Informatie Zwemmen.

Zwemmen is leuk én gezond! Wil je fit zijn en fit blijven, dan is zwemmen de ideale sport voor jou. Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond: je gebruikt al je spieren en je verbetert je conditie, terwijl de kans op blessures klein is.

Je kunt bij Z.V. Hoorn recreatief zwemmen, maar ook in wedstrijdverband. Er zijn ook onderlinge wedstrijdjes voor onze recreanten, maar voor wedstrijdzwemmers zijn er grote wedstrijden en toernooien, nationaal en internationaal.


Informatie Recreatie.

Je hoeft natuurlijk geen wedstrijden te zwemmen: je kunt ook gewoon lekker recreatief meedoen bij Z.V. Hoorn. Aan recreanten van alle leeftijden heeft onze vereniging veel te bieden.

Bijna dagelijks bieden we iedereen de mogelijkheid om recreatief te zwemmen of ‘baantjes te trekken’. Of je daarna meer wilt doen, bepaal je zelf, met je trainer.

Zwemmen is leuk en gezond en je zult niet snel een blessure oplopen. Doe gewoon eens mee en geniet ervan. Kijk in het trainingsschema naar alle mogelijkheden die we onze recreanten kunnen bieden.