• Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

   Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

   Algemene vergadering woensdag 19 december 2018 19:30 in de Nadorst. Opening van de vergadering Vast stellen van de notulen van de algemene vergadering 24 mei 2018 Mededelingen Ingekomen stukken Begroting Contributievoorstel Stemming Toekomstvisie van Zwemvereniging Hoorn Rondvraag Afsluiting In verband met de organisatie van de Algemene Ledenvergadering vernemen wij graag of u wel/niet aanwezig bent. […]Meer »
  • Sinterklaas in het zwembad

   Sinterklaas in het zwembad

   Op zaterdag 1 december werden onze jongste zwemmers verrast door een bezoekje van de zwempiet. Iedereen deed zijn uiterste best om te laten zien wat ze konden. Helaas had de piet niet zijn zwembroek mee maar wel voor iedereen een hand pepernoten en ander lekkers. De trainers Yannick, Edith en Anita maakten er een gezellige […]Meer »
  • 25 maart 2018 Junioren Jeugd Alkmaar

   25 maart 2018 Junioren Jeugd Alkmaar

   Ik ben Lindsey en ik ben 11 jaar. Ik zwem 2 keer in de week, op dinsdagavond en zaterdagochtend. Ik zwem al 3,5 jaar. Ik heb 25 maart een pr van 11 seconden op de 200 meter schoolslag gezwommen in het 50 meterbad in Alkmaar. Het was wel even wennen om in een 50 meter […]Meer »